City Aparts

Блог

29

Бер

LVIV COFFEE FESTIVAL 13 – 16 вересня 2018 року

2024/03/29

          Пронесена крізь століття любов до кави перетворила Львів на кавову столицю України. Практично кожен мешканець міста розпочинає свій ранок саме з кави! ЇЇ історія  сягає в давнину, і саме завдяки цьому перетворила процес приготування кави на справжнє мистецтво.

Безліч кав’ярень та ресторанів заманюють гостей запашним чорним напоєм найкращої якості. За філіжанкою львівської кави, десь на терасі одного з ресторанів Львова, Ви можете насолодитись справжнім духом та величчю стародавнього міста. І незважаючи на те, чи п’єте Ви каву вранці на сніданок, чи можливо перехопили чашку кави «з собою» по дорозі на роботу, чи зустрілись за філіжанкою кави з давніми друзями, у Львові вона буде особливо смачною. Львівські кав’ярні пропонують каву на різник смак, від класичної чорної  чи з молоком до авторської зі спеціями чи алкоголем. До напою Вам запропонують найрізноманітніші десерти, відомі авторські львівські пляцки та фірмові солодощі.

Якщо Ви теж розпочинаєте свій ранок з запашної кави або ж просто хочете спробувати цей напій, тоді фестиваль «На каву до Львова» саме для Вас. Цьогорічний LVIV COFFEE FEST проходитиме з 13-16 вересня. Організатори обіцяють показати чим же живе сучасний світ кави та задовільнити побажання найвибагливіших гурманів.